Компанията Badilli произвежда селскостопански машини от 1982 г. под мотото „Стойност за селското стопанство, стойност за хората“. Badilli има производствена база голяма приблизително 30 000 m2 в Турция, като най-голям дял в производството имат пръскачките за трактори. Badilli произвежда пръскачките за трактори с голям капацитет, разполагайки с експертен персонал и сертифицирана система за качество ISO. Компанията Badıllı има голям принос за селското стопанство в Турция и света в областта на пръскачките.

Badilli предлага множество иновации в областта на тракторните пръскачки с широката си гама от пръскачки. Изнасяйки продуктите си в повече от 35 страни на 4 континента, тя бързо се превръща в предпочитана марка не само в Турция, но и в световната селскостопанска индустрия. Компанията Badıllı, която винаги предоставя на фермерите следпродажбено обслужване в областта на резервните части, разработва своите продукти и предоставя най-добрите решения за фермерите.

Лазерно рязане, огъване, роботизирано заваряване, пещ за електростатично прахово боядисване, ротационна пещ, механична обработка, леярна, сглобяване са производствените стъпки, извършвани във фабриката Badıllı. Това повишава селскостопанската производителност на фермерите чрез използването на бързо развиващи се технологии и системи за автоматизация както в производствените системи, така и в пръскащите машини, които произвежда.


Няма продукти

To be determined доставка
0,00 лв общо

Към завършване на поръчка