Официален вносител и представител на пръскачки за трактор Badilli за България

Официален вносител и представител на пръскачки за трактор Badilli за България

Gradina RV гр. Пловдив е официален вносител и представител на пръскачки Badilli за България. С този сертификат за партньорство Ви уверяваме, че ние сме единствения официален вносител и партньор на гамата Badilli за България, включваща прикачни и навесни пръскачки, които от своя страна биват щангови и вентилаторни 
В областта на пръскачките за трактор на световните пазари е създадена силна турска марка с високо качество, постигайки устойчивост. "Badilli" е марка с произход Турция, която притежава международни сертификати за качество.

Badilli е компания, създадена като малка работилница през 1982 г., но днес се разпростира в индустриална зона с големина 10000 м2 от която затворената площ е 25000 м2.  Благодарение на доверието изградено от високото качество на предлаганите пръскачки за трактор.  Badilli е предпочитана надеждна компания, чийто пръскачки могат да се конкурират в цял свят. Badilli запазва на преден план принципа на партньорство за решения и удовлетвореност на клиентите, предлага креативни иновации с широка гама от навесни пръскачки, прикачни пръскачки вентилаторни пръскачки, пръскачки с вертикални и хоризонтални щанги, x-образни и други.

Публикувно на 2021-02-19 1222
Next

Няма продукти

To be determined доставка
0,00 лв общо

Към завършване на поръчка